Episode I Flashback Party a Pólus Moziban
2019. március 23. szombat, 10.00 - 15.00

Március 23-án szombaton a Pólus Center Mozijában folytatódik a Magyar Star Wars Klub sorozata, ezúttal az Episode I Flashback Party-val. Ezen a napon egy tematikus rendezvény keretein belül a 20 évvel ezelőtt bemutatott első részre fókuszálunk, sok érdekességgel, dokumentumfilmmel és interjúval.

Nagy érdeklődés esetén a vetítés idejére még egy terem kerül kinyitásra!

A klubrendezvényre belépők bónuszként 12.15-től ingyenesen megtekinthetik a Baljós árnyak c. film szinkronos változatát. Az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak el.


Időpont:
2019. március 23., szombat, 10.00 - 15.00-ig

Helyszín: Pólus Mozi (Pólus Center), 5-ös terem. (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) (Megközelíthető: a 130-as valamint a 7-es, 7E, 8E, 133E buszokkal.)

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK BE A HELYSZÍNRE!

A belépődíj egységesen: 1.500 Ft/fő
(Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 1.200 Ft/fő)

(A tagságisok a rendezvény ideje alatt MoziShop standjánál 10% kedvezményben részesülnek.)

A rendezvény ideje alatt ismét lehet a klubtagjainkhoz csatlakozni. Az új tagsági 2019. december 31-ig lesz érvényes, és 500 Ft-ba kerül.

* * *

A rendezvény végleges műsorterve:

- Az Episode I vívójelenetei. A mára legendássá vált vívójelenetek megalkotása és betanítása.

- Tatooine és Naboo. A film két fontos helyszínének bemutatása.

- Interjú Rick McCallummal és Liam Neesonnal. A producer és Qui-Gon alakítója hogyan látta az Episode I munkálatait.

- A tervezés fázisai. A film gyártását nagyon alapos előkészítő munka előzte meg. Ennek néhány fontos pillanatát láthatjátok egy dokumentum-összeállításban.

- Amidala ruhatára. Az első részben Naboo uralkodónője impozáns mennyiségű ruhakölteményt vonultatott fel. A műsorban ezekről láthattok egy előadást.

- A szinkron nemcsak abból áll, hogy felolvassuk a szöveget. Saját gyártású interjú Zsigmond Tamarával, Natalie Portman szinkronizálójával. A beszélgetés ezen a rendezvényen kerül először bemutatásra.

- Kvízjáték. A vetítés előtt kizárólag az első részről hangzanak el kérdések. Ha jó ismerője vagy ennek a korszaknak, gyere el és tedd próbára tudásodat.

- Cserebere és kirakodóvásár. Sok-sok relikvia a galaxis minden szegletéből.

- ... és még sok minden más!