A Jedi Visszatér Retro Party a Pólus Moziban
2018. november 17. szombat, 10.00 - 15.00

November 17-én szombaton a Pólus Center Mozijában kerül megrendezésre a Magyar Star Wars Klub Jedi Visszatér Retro Party-ja. Ezen a napon egy tematikus rendezvény keretein belül a harmadik Star Wars-filmre emlékezünk, és igyekszünk minél több érdekességet bemutatni az epizód születéséről és sikereinek hatásáról.

Nagy érdeklődés esetén a vetítés idejére még egy terem kerül kinyitásra!

A klubrendezvényre belépők bónuszként 12.00-tól ingyenesen megtekinthetik a Jedi visszatér c. film felújítatlan, feliratos változatát. Az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak el.


Időpont:
2018. november 17., szombat, 10.00 - 15.00-ig

Helyszín: Pólus Mozi (Pólus Center), 5-ös terem. (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) (Megközelíthető: a 130-as valamint a 7-es, 7E, 8E, 133E buszokkal.)

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK BE A HELYSZÍNRE!

A belépődíj egységesen: 1.500 Ft/fő
(Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 1.200 Ft/fő)

(A tagságisok a rendezvény ideje alatt MoziShop standjánál 10% kedvezményben részesülnek.)

A rendezvény ideje alatt ismét lehet a klubtagjainkhoz csatlakozni. Az új tagsági 2019. december 31-ig lesz érvényes, és 800 Ft-ba kerül. Minden tagságihoz ajándékba adunk 1-1 db 4 részes képeslap-reporellót a Jedi visszatér plakátjaiból.

* * *

A rendezvény végleges műsorterve:

- A Return of the Jedi érdekességei. Az 1981 és '83 között készített film fontos pillanatai.

- A premier napja. A hatodik rész 1983-as amerikai premierje hatalmas esemény volt. Erről mutatunk be két korabeli tv-híradótudósítást.

- Interjú Dennis Murennel. A vizuális effektek nagymestere egy archív felvételen mesél a film készítésének kulisszatitkairól.

- Jelenetek más szemszögből. A Jedi visszatér három jelenetét mutatjuk be, kicsit másképpen, a forgatás nyersanyagából válogatva.

- Így készült a Jedi visszatér. Leonard Nimoy (Star Trek - Spock) volt a házigazdája annak a dokumentum-összeállításnak, amiből egy részlet kerül levetítésre a programban.

- Poénos szinkron. A Jedi visszatér sem menekül, az egyik jelenetet kicsit átalakítottuk...

- Kvízjáték. A vetítés előtt - ha marad időnk - kizárólag a hatodik részről hangzanak el kérdések. Ha jó ismerője vagy ennek a korszaknak, gyere el és tedd próbára tudásodat.

- Cserebere és kirakodóvásár. Sok-sok relikvia a galaxis minden szegletéből.

- ... és még sok minden más!