III. Országos Star Wars Rajongói Találkozó a Lurdy Ház Mozijában
2017. november 11. szombat, 10.00 - 17.00

November 11-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Star Wars Klub Országos Star Wars Rajongói Találkozó elnevezésű rendezvénye. A helyszín ezúttal a Lurdy Ház, Mi Mozink. Erre az egésznapos eseményre az ország minden tájáról várjuk az érdeklődő rajongókat, akik együtt szeretnék velünk ünnepelni nemcsak a messzi-messzi galaxis új filmjének, 'Star Wars - Az utolsó jedik' közelgő premierjét, hanem szívesen visszaemlékeznének velünk az elmúlt 40 év fontosabb pillanataira is.

Az alábbiakban közreadunk egy rövid vázlatot a várható programról, és ahogy bővül a kínálat, azt folyamatosan jelezzük.

Időpont: 2017. november 11., szombat, 10.00 - 17.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 1-es, 6-os és 7-es terem, valamint a mozi előtere. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A KLUBTAGOK 9.45-TŐL LÉPHETNEK BE A HELYSZÍNRE!

* * *

A rendezvény programja előzetesen így néz ki, és folyamatosan bővül:

1-es moziterem:

- Vetítések az elmúlt 40 év érdekességeiből válogatva. Fejezetek a Star Wars történetéből, számtalan hosszabb-rövidebb dokumentumfilmmel és interjúval illusztrálva. Az összeállítások feliratozva vagy magyar narrációval lesznek megtekinthetőek.

- Meghívott vendégek. Ezen a napon is üdvözölhetünk néhán olyan vendéget, akik sokat tettek a Star Wars magyarországi sikeréért.

- Bemutatók és elemzések. A Star Wars univerzum állandóan szolgál olyan témákkal, melyeket alaposabban érdemes körbejárni. A III. Országos Star Wars Rajongói Találkozón is lesz egy jó pár.

- Kvízjátékok. A Star Wars-galaxis ismerői próbára tehetik tudásukat egy többfordulós kívzjátékon.

 

6-os moziterem:

- Gyerek-játszósarok. A legkisebb rajogók is kivehetik a részüket a nap eseményeiből. Színezők, játékok, ingyenes arcfestés és csillámtetkó várja őket ebben a teremben.

 

7-es moziterem:

- Előadások. Az idősebb rajongókat speciális előadásokkal várjuk, melyekből a video-játékok történetétől kezdve a galaxis politikai életén át a regényfolyam jelenéig bezárólag sok mindennel megismerkedhetnek. És persze itt is lesz kvíz-játék!

 

Előtér:

- Cserebere, kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szegletéből. Valamint mini-tárlatok, fotóháttér, LEGO-sarok, és rengeteg játék.

A részletes programot október első felében tesszük közzé.

November 11-én tehát mindenkit várunk a III. Osrzágos Star Wars Rajongói Találkozón a Lurdy Ház mozijába!