20 éves a Magyar Star Wars Klub - Jubileumi klubnap a Lurdy Házban
2016. október 22. szombat, 10.00 - 14.00

Október 22-én szombaton ismét lesz Star Wars Klubnap a Lurdy Ház mozijában. Ezen a napon ünnepeljük a klub fennállásának 20. évfordulóját, tehát szeretettel várunk mindenkit, aki egykor a klub tagjai sorába tartozott, és azokat is, akik még nem jártak a rendezvényeinken, de kíváncsiak rá.

Az alábbiakban közreadunk egy ismertetőt a várható programról. Igyekszünk úgy alakítani a programot, hogy minden korosztály számára szórakoztató legyen.


Vendégeink lesznek Szatory Dávid és Rajkai Zoltán színművészek, Finn és Poe Dameron szinkronizálói. Aki szeretne velük találkozni, feltétlenül jöjjenek el, és azokat a rajongókat is szívesen látjuk, akik más szinkronszerepeik miatt is kedvelik őket.

És ha minden jól megy a vendégeink között üdvözölhetjük Tóth Gyulát, Kylo Ren kaszkadőrét is, aki velünk ünnepli majd a klub születésnapját.

Időpont: 2016. október 22., szombat, 10.00 - 14.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 9-es terem. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A belépődíj: 1200,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 1000,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 600,- Ft (Klubtagságival rendelkezőknek: 500,- Ft)

A rendezvényre családi jegy is váltható, mely nagyobb kedvezményt biztosít!

A KLUBTAGOK 9.45-TŐL LÉPHETNEK A TEREMBE!

* * *

A FELNŐTT BELÉPŐJEGYET VÁLTÓK KÖZÜL AZ ELSŐ 200 RAJONGÓ A KLUB ÁLTAL ERRE AZ ALKALOMRA KÉSZÍTETT ROGUE ONE POSZTERT KAP AJÁNDÉKBA!

* * *

A 10 ÉV ALATTI GYEREKEK 1-1 INGYENES CSILLÁMTETOVÁLÁST KÉRHETNEK!

* * *

A HELYSZÍNEN ISMÉT LEHET MAJD JELENTKEZNI A ROGUE ONE STAR WARS KLUBOS PREMIERJÉRE!

* * *

A rendezvény programja előzetesen így néz ki, és folyamatosan bővül:

- Jön a Rogue One! A Zsivány egyes idén decemberben kerül a mozikba, így tehát nem árt összefoglalni, mi minden történt eddig az új produkció házatáján.

- 40 éve történt. Négy évtizede ezekben a hetekben-hónapokban izgalmas események zajlottak az első Star Wars-film munkálatai körül. Összeszedtük, mi mindent kellett kiállnia George Lucas-nak és stábjának azokban az időkben.

- Dokumentumfilmek. Néhány rövid dokumentumanyagot és interjút mutatunk be a klasszikus trilógia időszakából, melyeket feliratozva láthattok.

- 20 éves a Magyar Star Wars Klub. Klubtagjaink visszaemlékezezéseivel ünnepeljük a klub 20. születésnapját.

- Carrie Fisher 60 éves. Leia hercegnő alakítójának kívánunk boldog születésnapot a legendás Slave Leia-jelmez születéséről készült dokumentumfilmmel.

- Jedi Menedék díjkiosztó. Hagyományosan az őszi rendezvényünkön kerülnek díjazásra a Jedi Menedék novellaíró pályázatának győztesei.

- Csörögi Istvánra emlékezünk. A legendás szinkronrendezőről Moser Károllyal beszélgetünk.

- Star Wars quiz-játék. Ha elég sokat tudsz a Star Wars univerzumáról, egy rövid kvízjátékban kipróbálhatod a tudásod.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szegletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!