A májusi Star Wars Klubnap.
2015. május 23., szombat.

Május 23-án szombaton ismét lesz Star Wars Klubnap a Lurdy Ház mozijában. Már izgatottan várjuk a hetedik részt, de szokás szerint azért vissza-vissza tekintünk a galaxis történetének negyven éves múltjára is. Az alábbikban egy részletes programtervet olvashattok, és reméljük, mindenki talál majd kedvére valót!


Időpont: 2015. május 23., szombat, 10.00 - 14.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 9-es terem. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A belépődíj: 1000,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500,- Ft

A rendezvényre családi jegy is váltható, mely nagyobb kedvezményt biztosít!

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK A TEREMBE!

MINDEN LÁTOGATÓ 1-1 STAR WARS BATTLEFRONT POSZTERT KAP AJÁNDÉKBA, AZ 576 KBYTE JÓVOLTÁBÓL.

A 10 éven aluli gyermekek számára a rendezvény teljes ideje alatt ingyenes arcfestés lesz!


A rendezvény programja előzetesen így néz ki, és folyamatosan bővül:

- Szeretnél decemberben ott lenni az Episode VII első vetítésén? A klubnapon először hallhattok infókat arról, hogyan szervezünk ismét klubos premiert, és megtudhatjátok, hogyan lehet majd regisztrálni erre az eseményre.

- Episode VII - The Force Awakens. A műsor első részében részletes összeállításban foglalkozunk a hetedik rész eseményeivel. Megnézzük a két teaser-t, áttekintjük, hogyan alakult a film készítésének kronológiája az elmúlt két és fél évben, ellátogatunk a Celebration-re, megismekedhetünk az új szereplőkkel, rendezővel és ismét találkozhatunk kedvenc hőseinkkel. Ez utóbbi műsorszám természetesen feliratozva kerül vetítésre.

- Carrie Fisher, Mark Hamill, Harrison Ford, Alec Guinness interjúk. A legendás színészek nem sokkal az 1977-es (!) premier után készült beszélgetéseket feliratozva láthatjátok.

- Episode II. A 2002-es film hangeffektjeinek készítésének titkaiba vezet minket Matthew Wood és Ben Burtt a Revvin' it to the Next Level című feliratos dokumentumfilmben.

- Episode III. A harmadik rész premierjének 10. évfordulója alkalmából megismerkedhetünk a galaxis különleges fegyvereinek készítésével, és tanui lehetünk néhány igazán egyedi technikai megoldás megszületésének is. A This Weapon is Your Life című film feliratosan látható a programban.

- Star Wars The Digital Movie Collections. Ebben az évben váltak első ízben hozzáférhetővé digitális formátumban a Star Wars Saga filmjei, és szerencsére sok izgalmas extrával vértezték fel a 'kiadást'. Ezekből egy csokorra valót - feliratozva - mi is bemutatunk.

- Évfordulók. A hagyományoknak megfelelően egy rövid videó-montázs segítségével visszatekintünk arra, hogy mi történt 5-10-15-20-25-30-35-40 évvel ezelőtt a Star Wars galaxisban....

- Star Wars Battlefront. A minden korábbinál lártványosabbnak ígérkező videó-játék sem maradhat ki a kínálatból!

- From Star Wars to Jedi. Ha belefér az időnkbe, megnézhetjük a legendás dokumentumfilmet is, mely a klasszikus trilógia munkálataiba enged bepillantást.

- Star Wars puzzle-verseny. A 10 éven aluli gyermekek számára puzzle-versenyt rendezünk, melyben az első három helyezett ajándékot kap.

- Star Wars posztervásár! Ha gyűjtöd az extra posztereket, akkor mindenképpen gyere el a rendezvényre, mert igazán nagy kincsekre is lelhetsz a kínálatban.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más relikvia is megtalálható a galaxis minden szegletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!