Retrotoys nyitóbuli!
Szeptember 6-7., Köki Terminál

A Retrotoys LEGO Szaküzlet szeptembertől háromszor nagyobb területen, hatalmas LEGO választékkal, retro LEGO sarokkal és az ország legnagyobb alkatrészfalával várja a LEGO rajongókat. Gyere el egy felejthetetlen nyitóünnepségre, ahol szülinapi LEGO sütivel, kvízjátékkal, tengernyi LEGO kockával, izgalmas feladatokkal, LEGO kiállítással és egy fantasztikus élménnyel vár a Retrotoys csapata. Ráadásul a Star Wars szereplőivel is találkozhatsz a helyszínen.

NYITÁS: SZEPTEMBER 6. 10 ÓRA, KÖKI TERMINÁL I. EMELET

Az ünnepi hangulat nyitástól kezdve 9 teljes napon át tart! Szeptember 6. és 14. között 10-20-30% kedvezménnyel vásárolhatsz a Retrotoys LEGO Birodalomban. Naponta az első 100 vásárlónknak LEGO sütivel kedveskednek.
A nyitás napján 10:00 és 16:00 óra között minden órában egy vásárló (aki a helyszínen regisztrált a játékra) visszanyeri vásárlása összegét!

Programok kicsiknek és nagyoknak:
Rohamosztagos küldetés (szeptember 6-7.)
Éld át milyen a rohamosztagosok egy napja. Csatlakozz a LEGO Birodalomhoz, vegyél részt az izgalmas kiképzésen és találkozz a Star Wars szereplőivel! Garantáltan galaktikus élményben lesz részed.

Star Wars terepasztal építés (szeptember 6-7.)
Gyere el és építsük meg együtt a Star Wars emlékezetes helyszíneit és izgalmas jeleneteit!

LEGO Kiállítás és ingyenes LEGO Játszóház szeptember 6-15.

A KÖKI Terminál, a HUNLTC LEGO Klub és a Retrotoys az ország legnagyobb LEGO Kiállításával várja a látogatókat szeptember 6. és 14. között.

Terepasztalok viking, kalóz, Star Wars, Castle, western, Space, Duplo, Friends, Chima, Ninjago, Super Heroes, Fantasy és Simpson témában. LEGO város vasúthálózattal, Mindstorms LEGO robotok, Technic járgányok, Truck Trial verseny és vendégkiállítók egyedi kreációi is helyet kapnak a HUNLTC LEGO KLUB óriási LEGO kiállításán. A látogatókat XBOX konzolok LEGO játékokkal, kvízjáték és ingyenes LEGO játszóház is várja DUPLO medencével.

Nyitva tartás
hétfő - csütörtök: 15-20
péntek - szombat: 10-20
vasárnap: 10-18


De addig is...
JÁTSSZ A LEGO Star Wars NYEREMÉNYEKÉRT!

Keresd meg hamarosan nyíló Retrotoys LEGO Szaküzletünket a KÖKI Terminál I. emeletén. Állj be a rohamosztagosok közé és készíts egy vicces képet. A legötletesebb, legviccesebb fotókat LEGO Star Wars ajándékokkal díjazzuk a megnyitón!

A legjobb fotót egy kultikus LEGO Star Wars 75052 Mos Eisley Cantina készlettel jutalmazzuk.

Játssz velünk és legyen részed egy exkluzív üzletbejárásban is! A 10 legötletesebb, legviccesebb fotó szereplője a Retrotoys LEGO Szaküzlet megnyitóján az elsők között léphet be a LEGO Birodalomba, ahol egy LEGO Star Wars ajándékot is átvehet, személyesen Vader Nagyúrtól.

A fotókkal a legoepites@retrotoys.eu e-mail címen lehet nevezni a játékra, amely szeptember 4-ig tart. A nyerteseket szeptember 5-én értesítjük!