Star Wars Klub-rendezvény októberben.
2014. október 11., szombat.

Október 11-én szombaton ismét lesz Star Wars Klubnap a Lurdy Ház mozijában. Az alábbiakban közreadunk egy ismertetőt a várható programról. Az eddig megszokottól eltérően igyekszünk úgy alakítani a programot, hogy minden korosztály számára szórakoztató legyen. Éppen ezért októbertől a gyermekeket külön programokkal várjuk.


Időpont: 2014. október 11., szombat, 10.00 - 14.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 9-es terem. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A belépődíj: 1000,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500,- Ft

A rendezvényre családi jegy is váltható, mely nagyobb kedvezményt biztosít!

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK A TEREMBE!


A rendezvény programja előzetesen így néz ki, és folyamatosan bővül:

- Vendég a Retrotoys!. A klubnapon a Retrotoys csapata egy igazi LEGO-csatával várja a rajongókat, ugyanis egy terepasztalon a Halálcsillag elleni támadást lehet lejátszani sok-sok űrhajóval!

- The Making of Star Wars. A legutóbbi klubnapon nagy sikert aratott rövidfilm-sorozat újabb epizódjait nézhetitek meg, feliratozva.

- Carrie Fisher és Ewan McGregor interjúk. A két közkedvelt színész rövid interjúit feliratozva láthatjátok.

- Csillagok háborúja 35. évforduló. Augusztus 16-án ünnepeltük a Star Wars-sorozat magyarországi premierjének évfordulóját. Ennek pillanatiból villantunk fel néhányat.

- Elektronikus Starfighter. A klubújság eddigi számainak elektronikus változata ettől a naptól válik hozzáférhetővé. Akit érdekel, többféle formátumban is hozzájuthat, így aztán bármilyen eszközön - telefonon, tableten, laptopon, asztali számítógépen, sőt, még tévén is - végiglapozhatja a 15 számot és a 3 különkiadást.

- Jedi Menedék díjkiosztó. Hagyományosan az őszi rendezvényünkön kerülnek díjazásra a Jedi Menedék novellaíró pályázatának győztesei. Ezúttal két kategória legjobbjai, valamint a különdíjasok kapnak jutalmat.

- Megkezdődött az Episode VII forgatása. Bár nincs túl sok mozgóképes anyag, de azért megpróbáljuk összefoglalni az eddig történteket.

- Dokumentumfilmek. A 2011-es BD-kiadás dokumentum-összeállításaiból válogattunk egy csokorra valót, melyek révén betekintést nyerhetünk mindkét eddigi trilógia munkálataiba, természetesen feliratos változatban.

- Star Wars tombola! A rendezvényre váltott felnőtt, gyerek és családi belépők automatikusan részt vesznek a tombolasorsoláson, melyen Star Wars-os nyereményekkel gazdagodhatnak a szerencsések.

- Könyvgalaxis. Akinek kedve van egy kötetlen beszélgetésre a Star Wars-os könyvek hazai és nemzetközi kiadásairól, a klubnapon megteheti. Ráadásul Szente Mihállyal, a Star Wars-könyvek fordítójával is találkozhat...

- Star Wars memóriajátékverseny. A 10 éven aluli gyermekek számára memóriajáték versenyt rendezünk, melyben az első három helyezett ajándékot kap.

- Dejarik-bemutató. Az első Star Wars-filmben emlékezetes csatát vívott Chewbacca és a két droid a Millennium Falcon holosakk asztalánál. Aki szeretné kipróbálni ezt a játékot, a klubnapon lehetősége nyílik rá....

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szegletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!