Star Wars klubnap a Lurdy Házban
2014. február 15., szombat, 10.00

A februári klubnap programjából egy előzetest már közzé tudunk tenni:

Időpont: 2014. február 15., szombat, 10.00 - 14.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 9-es terem. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A belépődíj: 1000,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500,- Ft

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK A TEREMBE!

A KLUBNAP VENDÉGE LESZ SZABÓ SIPOS BARNABÁS, TYPHO KAPITÁNY SZINKRONIZÁLÓJA! HA SZERETNÉL VELE TALÁLKOZNI, KÖZÖS FOTÓT KÉSZÍTENI VAGY DVD-T DEDIKÁLTATNI, AKKOR MINDENKÉPPEN GYERE EL!

A rendezvény programja előzetesen így néz ki, és folyamatosan bővül:

- The Making of Star Wars. A közelmúltban jelent meg a klasszikus trilógia filmjeinek készítését bemutató könyvsorozat harmadik kötete, mely után mindhármat kiadták elekronikus változatban is. Ezek jó néhány olyan exkluzív videó-anyagot tartalmaznak, melyek korábban sehol sem lettek publikálva. Ezekből mutatunk be nem kevesebb, mint 18-at (!), méghozzá feliratozva.

- Celebration Europe II. Az októberi klubnap műsorából időhiány miatt kimaradt helyszíni riportokat is megtekinthetitek majd, természetesen feliratosan.

- Star Wars: Force Attax cserebere. Ha vannak felesleges Force Attax-es kártyáid, hozdd el, és cseréld el a klubtagokkal!

- A Star Wars-logo. Ki gondolta volna, hogy a hetvenes évektől napjainkig mennyi féle logo került forgalomba a Star Wars-galaxisban. Ezekből bemutatunk mi is egy jó párat, méghozzá Zsigmond Tamara segítségével.

- Star Wars-Quiz. A megmérettetés ezúttal sem lesz könnyű, ugyanis a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan nem tesztlapon, hanem élőben, a közönség előtt állva kell megmérkőzniük a játékosoknak. Aki előbb gyűjti össze a győzelemhez szükséges pontmennyiséget, az győz...

- Szikronbemutató. Mielőtt Szabó Sipos Barnabással beszélgetnénk, a Star Wars-filmek segítségével bemutatunk néhány érdességet a szinronok technikájából.

- Évfordulók. Mi történt 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 és 40 évvel ezelőtt a kedvenc galaxisunkban? Megtudhatjuk egy összeállítából.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szegletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!

 

Februári vendégünk: Szabó Sipos Barnabás.