Star Wars klubnap a Lurdy Házban
2013. május 11., szombat, 10.00

A májusi jubileumi klubnap programjából elég sok minden elkészült, így egy előzetest már közzé tudunk tenni:

Időpont: május 11., 10.00 - 14.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 9-es terem. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A belépődíj: 1000,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500,- Ft

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK A TEREMBE!

AZ ELSŐ 200 FELNŐTT JEGYVÁSÁRLÓ JEDI VISSZATÉR 30. ÉVFORDULÓS HŰTŐMÁGNEST KAP AJÁNDÉKBA!

Figyelem!

Ezen a klubnapon jelenik meg Fazekas Attila képregényének második része. A Jedi visszatér II. 1500 Ft-os áron vásárolható meg a rendezvény időtartama alatt a helyszínen, személyesen Fazekas Attilától. (Alul láthatjátok a borítót és néhány oldalpárt a teljes képregényből.)

A rendezvény programja előzetesen a következőképpen alakul:

- Lapti Nek. Video-clip, amellyel 1983-ban megtámogatták a hatodik rész reklámkampányát.

- 30 éves a Jedi visszatér. Az évforduló alkalmából számtalan rövidebb-hosszabb dokumentumfilmmel idézzük fel a hatodik rész készítésének és premierjének korszakát. A kisfilmek természetesen feliratozva kerülnek bemutatásra...

- A Jedi visszatér - II. rész. Fazekas Attila képregényének második füzete ezen a napon kerül a hazai rajongók elé.

- Jedi-Quiz. Mivel régen nem volt már kvíz-játék a klubnap programjában, ezért arra gondoltunk, hogy ideje lenne ismét teret engedni egy ilyen versenynek. Olyanok jelentkezését várjuk majd a helyszínen, akik - Star Wars-os nyereményekért - szívesen kipróbálnák tudásukat a rajongótársaikkal szemben. Nem árt tehát készülődni, mert nemcsak a filmekből, de a karakterek hátteréről, a készítésről is lehetnek témák a 13+1 kérdéssorban.

- Revisited Empire. Egy összehasonlító elemzéssel készülünk minden idők legnagyobb szabású rajongói munkájának következő részére. A Birodalom visszavág hothi csata jelenetének felújítását nézhetjük meg mozivásznon!

- Terv és valóság. A Jedi visszatér gyártásához rengeteg terv készült. Ezek közül mutatunk be néhányat...

- A Jedi szinkronja. A klubnapokon mindig is sokat foglalkozunk a szinkronnal. Ez most sem lesz másképpen. Lesz egy időutazás a Jedi szinkron-verzióinak felvonultatásával, lesz nemzetközi kitekintés, valamint a poénos szinkronbemutató sem marad ki a műsorból.

- A kupola alatt. R2-D2 életét "bemutató" nagysikerű kamudokumentumfilmet a műsor második részében lehet majd megtekinteni, természetesen feliratosan.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szegletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!