Star Wars klubnap a Lurdy Házban
2013. február 9., szombat, 10.00

Közeleg az első idei klubnap időpontja. Február 9-én szombaton 10.00-tól ismét találkozunk a Lurdy Ház mozijának 9-es termében. Az alábbiakban pedig következzék néhány fontos információ az eseményről:

A rendezvény február 9-én 10.00-kor kezdődik a Lurdy Ház mozijának 9-es termében.

A belépődíj: 1000 ,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500 ,- Ft

A rendezvény programja előzetesen a következőképpen alakul:

- A Disney megvette a LucasFilm-et. Tavaly októberben hatalmas hullámokat keltett, és sokáig címlapos sztoriként keringet világszerte George Lucas cégének eladása. A témával és a galaxis jövőjének alakulásával a klubnapon élőben foglalkozunk, érdekességként pedig közreadunk egy ehhez kapcsolódó extra interjúrészletet Mark Hamill-lel, a nyolcvanas évek első feléből...

- A Jedi visszatér - 2. rész. Bár Fazekas Attila erre az eseményre még nem készül el teljesen a második résszel, azért egy pár oldalt már meg tudunk mutatni belőle. Aki lemaradt az első füzetről most még pótolhatja, hiszen Attila ismét személyesen fogja árusítani az első részt.

- Star Wars Art: Illustration. A tavaly megjelent káprázatos művészeti albumból adunk közre egy kis ízelítőt..

- 20 éves a Star Wars Anthology. Bemutatjuk a legendás négylemezes albumot, mely jelentős lépés volt a Star Wars filmzenék történetében.

- Episode II kisfilmek. A második rész készítése kapcsán kicsit bepillanthatunk a prequel-trilógia kulisszái mögé, feliratosan.

- Classic Creatures: Return of the Jedi. A nyolcvanas években - Carrie Fisher és Billy Dee Williams közreműködésével - készült dokumentumfilmet feliratos változatban tekinthetitek meg.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szögletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!