Star Wars, Sci-Fi & Fantasy Börze
2012. december 8., szombat, de. 10.00

December 8-án, szombaton 10.00-tól 16.00-ig kerül megrendezésre a Mi Mozink és Magyar Star Wars Klub közös szervezésében az első Star Wars, Sci-Fi és Fantasy Börze. Szerettel várunk mindenkit erre az alkalomra, aki szeretné eladni/elcserélni gyűjteményének megunt darabjait, és persze azokat is, akik szeretnék a gyűjteményüket gyarapítani újabb kincsekkel.

Action-figurák, play-set-ek, könyvek, képregények, poszterek, eredeti video-játékok, és sok egyéb relikvia hiányzik a gyűjteményedből? Akkor itt az esély, hogy megtaláld őket!

Helyszín: Lurdy Ház, mozi előtér

Időpont: 2012. december 8., szombat, 10.00-16.00-ig

Belépés: a látogatók számára INGYENES!

Az árusok (magánszemélyek) számára az asztalok: nagyasztal (180x80 cm) 5000 Ft, kisasztal (kb 80x80cm) 2000 Ft.

Az asztalokat korlátozott mennyiségben már lehet foglalni!

A börzén kizárólag legálisan gyártott termékek cserélhetnek gazdát, pl. másolt, CD-k, software-ek, DVD-k és Blu-Ray-ek, házilag gyártott ruházati termékek (pl. pólók) nem kerülhetnek eladásra.

A börzén természetesen ott lesz Fazekas Attila is, aki a Jedi visszatér megmaradt példányait is elhozza majd, valamint néhány eredeti oldalt a képregény első részéből...

Ki lehet próbálni az X-Box Kinect-et a hozzá tartozó Star Wars-os játékkal.

A rendezvényhez - ha már moziról van szó - kapcsolódnak majd olyan vetítések is, melyekre kedvezményesen, 690 Ft-ért lehet beülni. A börze ideje alatt a következő filmek tekinthetők meg kedvezményesen: Star Trek, X-Men: Az elsők, Csillagpor és az Őrzők legendája.

Bármilyen kérdésed van a börzével kapcsolatban, a klub e-mail címén felteheted. swklub@citromail.hu