Star Wars klubnap a Lurdy Házban
2012. október 13., szombat, 10.00

Lassan összeáll az októberi klubnap programja, ugyanis már van annyi műsorszám készen, hogy egy előzetes programtervet közreadhassunk. Az esemény szenzációja Fazekas Attila által készített Jedi visszatér képregény lesz, melyhez korlátozott példányszámban juthatnak hozzá az érdeklődők.

A rendezvény október 13-én 10.00-kor kezdődik a Lurdy Ház mozijának 1-es termében. A Jedi visszatér képregényt a rendezvény területén lehet megvásárolni! Az érvényes tagságival rendelkezők 9.30-tól, a tagságival nem rendelkezők 10.00-tól léphetnek a terembe. (A 2011 októberi dátummal ellátott tagsági még érvényes ezen a napon!)

AZ ELSŐ 120 FELNŐTT JEGYVÁSÁRLÓNAK EXKLUZÍV JEDI VISSZATÉR KÉPESLAPOT ADUNK AJÁNDÉKBA!

A Jedi visszatér képregény első füzetét Fazekas Attila személyesen fogja árulni, 1000 Ft/db-os áron. A nagy érdeklődésre való tekintettel arra jutottunk, hogy ha a reggeli kapunyitás idején sok érdeklődő jelenik meg, akkor a korábban meghirdetett 2db/fős limitet 1db/főre csökkentjük, hogy azok is hozzájuthassanak, akik nem rendelkeznek tagságival. (Ez a helyszínen dől el.) Aki ezen felül szeretne még vásárolni, annak újra sorba kell állnia, és ha marad még példány Fazekas Attilánál, akkor megveheti. Ez így igazságos...

A belépődíj: 1000 ,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500 ,- Ft

A rendezvény programja előzetesen a következőképpen alakul:

- Gruber Hugóra emlékezünk. Idén nyáron hunyt el a hazai bábművészet és szinkronszakma egyik kiemelkedő alakja. Rá emlékezünk egy 2006-ban készült Exit-es interjúval, valamint a 2005-ös klubrendezvényen rögzített poénos szinkronnal.

- A Jedi visszatér. 28 év várakozás után végre - ha klubos kiadványként is - 'megjelenik' a legendás képregényrajzoló, Fazekas Attila munkája. Az első füzetből láthattok egy összeállítást.

- 35 éve jelent meg az első Star Wars filmzene. A legendás dupla albumot, és későbbi kiadásait mutatjuk be egy rövid összeállításban.

- Sculpting a Galaxy. A harmincadik évfrodulóra megjelent kiadvány deluxe változatához kiadott DVD-ről láthattok egy rendhagyó dokumentumfilmet, feliratos változatban.

- A Jedi Menedék díjátadó. Megismerkedhetünk az idei novellaíró pályázat résztvevőivel és győzteseivel.

- Anatomy of a Dewback címmel megtekinthettek egy dokumentumfilmet a Special Edition korszakából.

- Az Episode I kronológiája. Az eredtileg a februári klubnapra készült saját gyártású dokumentumfilmet remélhetően ezen a napon végre be tudjuk mutatni. (Narrátor: Zsigmond Tamara.)

- A Conversation with the Masters. A Birodalom visszavág születéséről készült dokumentumfilm feliratosan látható.

- Episode II kisfilmek. A második rész tizedik évfordulója kapcsán bepillanthatunk a kulisszák mögé.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szögletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!