A Jedi októberben tér vissza
Barta Zoltán összeállítása

Jó hír mindazoknak akik már lassan három évtizede várják a Fazekas Attila által rajzolt Jedi visszatér képregényt. Nos, a jeles nap október 13-án szombaton érkezik el, vagyis a soron következő klubrendezvényen juthatnak hozzá a rajongók a képregény első füzetéhez. (Előjegyzés és postázás nincs, csak a helyszínen, személyes átvétellel lehet hozzájutni.)

A Starfighter különszámaként 'megjelenő' képregényről tudni kell, hogy csak és kizárólag a Magyar Star Wars Klub rendezvényén lehet hozzájutni, és mindössze 500 példány készül belőle. A korlátozott példányszám miatt, azért, hogy lehetőség szerint minden érdeklődőnek jusson 2 db/főben limitáljuk a megvásárolható menniséget. Mivel gyakorlatilag egy klubkiadványról van szó, az érvényes tagságival rendelkezők korábban léphetnek a rendezvény területére, vagyis ők vásárolhatják meg elsőként a képregényt.

A képregény a nyolcvanas években megjelentekkel azonos formátumban készül, és 1000 Ft-ért lehet majd megvásárolni. A nagy érdeklődést látva azonban már most borítékolható, hogy október 13-án az utolsó példányig elfogy a képregény, magyarán már a 'megjelenése' pillanatában ritkaságnak fog számítani. És ne felejtsük el, hogy nem lesz utánnyomás...