Star Wars Klubnap október 15-én a Lurdy Házban
2011. október 15. szombat, 10.30


Nyolc év után új főhadiszállása van a Magyar Star Wars Klubnak! Október 15-től a Palace Lurdy Ház mozi 9-es termében, egy sokkal tágasabb és kényelmesebb helyszínen várjuk a hazai Star Wars rajongókat a klub fennállásának 15. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepi összejövetelünkre.

A műsorterv folyamatosan bővül, így érdemes a rendezvény előtt többször idelátogatni!

Helyszín: Palace Lurdy Ház, 9-es terem. Budapest, IX. ker., Könyves Kálmán krt. 12-14., az 1-es villamos, valamint a 103-as busz vonalán)

Kapunyitás: 10.15h.

A jegyeket már 10.00h előtt elkezdjük árusítani! A rendezvény 14.00h-ig tart.

Belépődíj: felnőtteknek: 800 Ft, gyermekeknek (10 éven alul) 500 Ft.

Az első 100 felnőtt belépőjegy vásárló a klub szülinapja alkalmából ajándékba kap egy különleges, leporelló-szerűen összehajtogatható Star Wars-os képeslapsorozatot!

Figyelem! A rendezvényt a korábban elterjedt pletykákkal ellentétben jelmezesek is látogathatják, mégpedig korlátozás nélkül! A belépődíj viszont rájuk is vonatkozik, magyarán érvényes jegy nélkül nem léphetnek a terembe.

Ezen a napon jelenik meg a Starfighter klubújság 14-es száma, és az évfrodulóra való tekintettel kétféle borító közül lehet választani. A második borító (Leia) csak erre az alkalomra készül, és a későbbiekben nem lehet hozzájutni.Az újságból egy előzetes már megtekinthető itt!

Szintén erre a napra tervezzük a Starfighter különszámát is 'A Birodalom visszavág feketén-fehéren' címmel. Ez a kiadvány a film hazai premierjének közelgő 30. évfrodulója alkalmából a korabeli fekete-fehér promocós anyagokból ad majd egy válogatást...

- 15 éves a Magyar Star Wars Klub. Rövid videó-bejátszásokkal és beszélgetésekkel emlékezünk a másfél évtizeddel ezelőtti hőskorra.

- A rendezvény egyik fő attrakciója lesz az a poénos szinkronbemutató, amit Zsigmond Tamara és Moser Károly közreműködésével rögzítettünk az Episode II jeleneteihez. Ez tulajdonképpen egy mini-sorozat, amiben Padmé és Anakin kapcsolatának eddig nem ismert oldalát követhetjük nyomon az átírt szövegek segítségével.

- Egy kisfilm révén ellátogatunk a LucasFilm archívumába...

- Szó ejtünk a jövő évi Episode I 3D premierről, és a hozzá kapcsolt rendezvény tervéről is.

- Egy feliratos kisfilm révén bepillantást nyerhetünk a The Old Republic közönség által kipróbálható verzójának fogadtatásáról, valamint mozivásznon bemutatjuk a legutóbbi cinematic trailert.

- Star Wars Blueprints címmel ezen a napon jelenik meg a galaxis tervrajzait bemutató fantasztikus kiadvány. Ennek készítéséről egy feliratos rövidfilmet tekinthettek meg.

- A rendezvényünkön zajlik majd a Jedi Menedék nyári novellapályázatának díjkiosztója.

- Természetesen a Star Wars Saga Blu-Ray megjelenése sem maradhat ki a sorból. Ezen a napon igyekszünk majd minél több érdekességet bemutatni belőle, kiváltképpen a régi trilógia kimaradt jeleneteinek feliratos változatait, és néhány rövidebb dokumentumfilmet.

- ...és persze lesz cserebere és kirakodó vásár is, a galaxis teljes skáláját felölelő kínálattal.

Képek az új helyszínről: