XXI. Star Wars Miniatures verseny Budapest, Holdfény
2011. április 9. szombat, 09.30


A 21. Star Wars Miniatures versenyünket április 9-én tartjuk. Kapunyitás 9.30-kor, maga a verseny 10.15 órakor kezdődik a Holdfény Fantasy és Játék Szaküzletben, a 1075, Wesselényi utca 12. szám alatti üzlet alagsori versenytermében. (A térképen megnézhetitek a pontos helyet.)

Az eseményre szeretettel várunk minden érdeklődőt akár versenyzőnek, akár nézőnek. A verseny előreláthatólag délelőtt 10.15 órakor fog kezdődni, 9.30-tól a regisztráció és a nevezés zajlik, valamint ekkor van lehetőségük a jelenlévőknek egymással csereberélni. Ezért kérjük, hogy akik játszani is akarnak, azok 9.30-ra érkezzenek meg a helyszínre! Akik esetleg versenyen kívül szeretnének egymással játszani, azoknak is lesz lehetősgük a játékra egyéb, a versenyzők által nem használt pályákon.

A nevezési díj 2500.- Ft., amit a helyszínen kell befizetni. A díjazás a szokásos (egy booster nevezőnként). A verseny végén az összeset kibontjuk és minden induló a nyitott boosterek közül választhat a helyezések sorrendjében.


 

A 2011. április 9-i budapesti
Star Wars Miniatures versenyre vonatkozó
aktuális szabályok

601. Formai Kategória
A februári verseny csapatformátuma 300 pontos, 15 aktiválással. A 15 aktiválásba beleszámít a játék kezdetén behozott reinforcement is, a játék közben esetlegesen behozható reservees karakterek viszont már nem. Az áprilisi versenyen tiltott minden aktiválámódosító képességgel rendelkező karakter! (Genaral Dodonna, Moff Morlish Veed, Admiral Ozzel, San Hill, Grand Moff Tarkin, ...)

Az áprilisi vesenyen a DCI által meghatározott restricted pályakategória pályái használhatóak. (Idén év elején a versenyeken használható pályák listája ki lett egészítve jó néhány 'új' pályával, melyek már a budapesti versenyeken is használhatóak.)
Ezek a következők:

Clone Strike starter Grand Plaza map
Rebel Storm Ultimate Missions Cloud City map (Updated version)
Revenge of the Sith Ultimate Missions Throne Room map (2007 Starter)
Attack on Endor Commander's Office map
Attack on Endor Hall of Judgment map
Attack on Endor Rancor Pen map
Theed Palace
(JC Map Pack 1)
Smugglers Base (JC League Kit 1)
Anchorhead (JC Map Pack 2)
Peaceful City (JC Map Pack 4)
Jabba's Palace (JC Map Pack 4)
Rhen Var Citadel (JC Map Pack 4)
Asteroid Base (JC Map Pack 4)
Bothan Spynet (JC Map Pack 4)
Mos Eisley Residence (JC Map Pack 3)

Az áprilisi versenyen a játszmák időtartama 1 óra lesz.

Az általános, minden versenyen érvényes szabályok megtalálhatóak itt.