2010. október 16., klubrendezvény a Duna Plazaban
AZ októberi klubnap tervezett programja


Lassan végleges lesz az október 16-i klubrendezvény programja, éppen ezért az alábbiakban egy előzetest már olvashattok róla. Az összeállításban természetsen a Birodalom visszavágtól a The Clone Wars 3. évadjáig sok minden szerepet kap majd. A műsorterv persze még nem végleges, az elkövetkező hetekben még további műsorszámok bejelentése várható...

Október 16-án vendégünk lesz Márkus Tamás hangmérnök és Molnár Levente színművész. Tamással a szinkronok technikai oldalát mutatjuk be, míg Leventével a The Clone Wars-ról beszélgetünk.

Ez alkalommal ismét lehet klubtagsági kártyát váltani. Ennek díja: 500 Ft./év.

A rendezvényre időzítve jelenik meg a Starfighter klubújság 11-es száma, méghozzá kétféle borítóval. Ebből az egyik a 30. évforduló alkalmából mindössze 30 példányban készül, tehát aki szeretne egy ilyet, mindenképpen korán érkezzen a terembe.

A 30. évforduló apropóján ezen a rendezvényen még kapható lesz az 1982-es Birodalom visszavág műsorfüzet reprodukciója!

A rendezvény főtámogatója, a Cartoon Network ismét felajánlott egy Nintendo DS kézikonzolt, melyet ezúttal nem a kvíz-játékon, hanem tombolán fogunk kisorsolni a rendezvényre belépőjegyet váltók között!

A rendezvény 11.00-kor kezdődik a Palace Duna Plaza 7-es termében.

A belépődíj: 800 .- Ft. (Gyermekeknek 10 év alatt 500 .- Ft)

A rendezvény programja előzetesen a következőképpen alakul:

- Évfordulók. Mi történt 30, 25, 20, 15, 10 és 5 évvel ezelőtt a messzi-messzi galaxisban?

- 30. éves a Birodalom visszavág. Telefonüzenetek a műltból: bemutatjuk a film főszereplőivel harminc éve rögzített rajongóknak szánt hangfelvételeket.

- 30 éve jelent meg az első magyarnyelvű Star Wars-regény. Ebből az alkalomból Moser Károly olvas fel egy részletet az 1980-ban kiadott Csillagok háborúja első kiadásából.

- Unseen Empire. A The Making of The Empre Strikes Back című kiadvány beharangózója.

- Milyen lenne moziban a The Old Republic és a The Force Unleashed ? A megjelenés előtt álló játékok 'mozis' előzetesei.

- Making of Star Wars in Concert. A Star Wars Sagat bemutató koncertsorozat premierjéről készült dokumentumfilmet feliratozva adjuk közre.

- The Clone Wars - 3 évad. Összeállítás az új szezonról.

- Star Wars Galaxy 5. A művészeti kártyasorozat bemutatója.

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szögletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!