HoldfényCon
2010. június 12. szombat, Syma Rendezvényközpont

2010 Június 12-én szombaton a budapesti Syma Rendezvényközpont "C" csarnokában kerül megrendezésre az első budapesti HoldfényCon!

Tekintettel arra, hogy ilyen összetett témakörű rendezvényre még nem volt példa Magyarországon, kiemelkedően nagy érdeklődésre számítunk, és bízunk benne, hogy a legfiatalabbaktól a nagyszülőkig az egész családnak tartalmas, érdekes szórakozást tudunk kínálni, egy egész napos programsorozat keretében.

Mi is az a HoldfényCon?

Rendezvényünk célja,hogy a magyar fantasy, képregény, sci-fi, film és animerajongókat a lehető legszélesebb körből összehozzuk egy baráti találkozóra. A rendezvényen lehetőség nyílik új,hasznos tapasztalatok megszerzésére, egymás megismerésére, hiszen mindannyiunkat összeköt a színes fantázia, és a játékok, figurák, képregények, filmek iránti szeretetünk.

A találkozón változatos programokkal, szerepjátékkártya, és miniatűr versenyekkel (pl.: Warcraft, Magic,

Yu-Gi-Oh!, Star Wars, D&D, Warhammer), valamint az Anime rajongóknak Cosplay-el, AMV versennyel, filmvetítésekkel, karaoke, konzol, rajzversennyel, és tombolával várunk minden rajongót.

A helyszínen kedvezményesen vásárolhatjátok meg a hobbytokhoz nélkülözhetetlen kiadványokat, kiegészítőket, figurákat és egyéb termékeket !

Reméljük, minél többen megtiszteltek bennünket részvételetekkel,és együtt tudjuk emlékezetessé tenni a HoldfényCon-t, mely később a Ti segítségetekkel, véleményeiteket figyelembe véve a magyar rajongók rendszeres találkozójává válhat.

Üdv,

Müller András
Cégvezető/General Manager
Holdfény Fantasy KFT