Két éve indult a starwarsklub.hu
Barta Zoltán összeállítása

2006. július 27-én indult a klub web-oldala, a www.starwarsklub.hu. Az előkészítés meglehetősen hosszúra nyúlt, éppen ezért csak a nyár közepén, vagyis egy viszonylag uborkaszezonnak is mondható időszakban sikerült a start. Néhány hét alatt azonban kiderült, van igény egy ilyen jellegű site-ra is, és az eredeteileg tervezett havi 3-400 látógatónak a tízszerese kezdte el rendszeresen figyelni az oldalt.

Az is hamar kiderült, mely rovatoknak van a legnagyobb olvasottsága. Ezek közül is a legnépszerűbb a Made in Hungary lett, és a régi és újabb keletezésű hazai különlegességeknek hála egyre több külföldi kezdte folymatosan töltögetni a magyar relikviákat megörökítő képeket és cikkeket.

Az elmúlt két évben folyamatosan alakítgattuk a főoldalt. Az alábbiakban ezekből villantunk fel néhányat, remélve, hogy valamennyire érezhető rajtuk a fejlődés iránya.

A Magyar Star Wars Klub ezzel köszöni meg a starwarsklub.hu hűséges olvasóinak az elmúlt két évet, akiknek köszönhetően immár havi huszonötezres látógatói számmal bűszkélkedhetünk.