Klubrendezvény előzetes
2008. május 10. szombat, 11.002008. május 10-én ismét klubrendezvényt tartunk a Palace Duna Plaza-ban. A műsor tervezett programja a következő:

- A rendezvény 2008. május 10-én szombaton délelőtt 11.00-tól 14.00-ig tart a mozi 5-ös termében.

- Belépődíj: 600 Ft-, (gyermekeknek 10 éves korig 300 Ft-,)

- A műsor a Return of the Jedi premierjének 25. évfordulója és az új Indiana Jones-film bemutatója alkalmából alapvetően két témakör köré épül.

- A rendezvény vendége lesz Csernák János színművész, akivel nemcsak a Star Wars-filmek szinkronjáról, hanem az új Indiana Jones-film közelgő premierje kapcsán a korábbi produkciók szinkronnal kapcsolatos kulisszatitkairól is beszélgetünk.

- Fazekas Attila képregényrajzolót már állandó vendégként üdvözölhetjük, éppen ezért felelevenítjük vele az általa készített 1985-ös Frigyláda...-képregény munkálatainak körülményeit.

- Az 1988-ban készült Legend of the Lost Art című film részletéből megtudhatjátok, hogy milyen lett volna Tom "Magnum" Seleck Indiana Jones szerepében.

- Tanúi lehettek egy rendhagyó bemutatónak is, ugyanis Zsigmond Tamara - képi- és zenei aláfestéssel - egy részletet olvas fel a Klónok támadása című könyvből

- Megnézhetitek, hogy milyen lett volna, ha az eredetileg tervezett bevezető szöveg marad az 1977-es Star Wars film elején.

- Levetítjük az Empire of Dreams című dokumentumfilm Jedi visszatér-es részét. A filmet feliratos változatban láthatjátok!

- Május 10-én jelenik meg a Starfighter klubújság 6. száma. Ezt a klubtagok és a rendezvényen klubtagságit váltók ingyenesen megkaphatják.

- A Return of the Jedi bemutatójának 25. évfordulója alkalmából 25 példányban megvásárolható lesz a Starfighter klubújság színes borítós változata.

- Ezen a napon ismét lesz quiz-show, mely folytatása lesz a februárban megkezdett sorozatunknak. Az idei év összesített győztese a jövő évre ingyenes tagságit kap!

- Lesz cserebere és kirakodó vásár is, melyen a galaxis minden szegletéből válogathatnak a gyűjtők.

- ...és sok más érdekességgel várjuk a rajongókat!

- És persze továbbra is lehet klubtagnak jelentkezni a Magyar Star Wars Klub kötelékébe. (A tagsági díj egy évre 1000 Ft, a tagsági a helyszínen átvehető, bónuszként a lenti emléktárgyakat adjuk ajándékba.)