Klubrendezvény a Palace Duna Plaza-ban
2008. február 9.A február 9-én megrendezett klubnapon ismét törént néhány érdekes esemény, melyekről fontos beszámolnunk. Sajnos viszont nem tudtunk sok képet készíteni az eseményről, ezért arra kérünk benneteket, ha van olyan digitális fotó a birtokotokban, amit szívesen megosztanátok, akkor küldjétek el nekünk.

A klubnapon ismét találkozhattunk Fazekas Attilával, akivel a Jedi visszatér képregény tervezett "megjelenésével" kapcsolatos kérdésekről beszélgettünk. A tavaly év végi bejelentés igen nagy hullámokat keltett a képregénykedvelők körében, és ennek hatására sokan kezdtek meglepő elméleteket gyártani különböző internetes fórumokon. Éppen emiatt láttuk szükségét, hogy néhány kérdést közönség előtt tisztázzunk. A Lucasfilm egyébként hamarosan megadja a választ a nagy kérdésre, és ez amit megjön - legyen az pozitív vagy negatív - rögtön tájékoztatunk róla benneteket.

A rendezvény másik érdekessége az új jelmezek bemutatása volt. Először Füle Zoltán lépett a színre a hattérmunkálatokat ismerők számára kuriózumnak ható Concept Snowtrooper jelmezével, mely Ralph McQuarrie harminc évvel ezelőtti tervei alapján készült. (Alább erről a jelmezről láthattok egy kimerítő képes összeállítást.) Majd pedig Bakancsos Ádám következett a Mandalor Commando-val, vagyis egy olyan Expanded Universe-es kollekcióval, melyben nemcsak a hivatalos hátteret vette alapul, hanem a saját elképzeléseit is belevitte.

Ezen a napon három év után ismét lehetőség volt klubtagnak jelentkezni, és ezzel - a legnagyobb örömünkre - igen sokan éltek is. Ezúton is megköszönjük nekik, hogy támogatásukról biztosították a klubot, és ezt a közeljövőben külön találkozókkal is igyekszünk meghálálni.