Klubrendezvény előzetes
2007. november 17. szombat, 11.00November 17-én ismét klubrendezvényt tartunk a Palace Duna Plaza-ban. A műsor programja a terveink szerint a következőképpen fog alakulni:

- A program első részében egy exkluzív video-összeállítást láthattok az ez év júliusában rendezett Celebration Europe-ról

- Az év másik fontos európai eseménye, a londoni Star Wars - The Exhibiton kiállítás volt, melynek anyagával egy virtuális séta keretein belül ismerkedhettek meg.

- Egy vizuális összeállításban betekintést nyerhettek a Starfighter klubújság egyik cikkébe, a CD-Maxikkal foglalkozó írásba.

- Megnézhettek egy érdekes kisfilmet a Sculpting a Galaxy című nagysikerű könyv limitált változatának mellékletéről.

- Vendégünk lesz Fazekas Attila, a nyolcvanas években készített Star Wars-képregények alkotója. Ezen a napon egy fontos bejelentés részesei lehettek, melynek végeredménye talán a több mint két évtizeddel ezelőtt elmaradt Jedi visszatér képregény megjelenése lesz...

- Versényi László színművész személyében még egy vendéget üdvözölhetünk a klubban. Versényi Lászlót az új trilógiában Yoda szinkronizálójaként, az eredeti trilógiában Tarkin kormányzó szinkronizálójaként ismerhetik a rajongók.

- Ezen a napon ismét lesz quiz-show, méghozzá Celebration Europe-os nyereményekért.

- ... és persze lesz cserebere és kiarakodó vásár is, melyen a galaxis minden szegletéből válogathatnak a gyűjtők.