Star Wars 30 - Klubrendezvény a Palace Duna Plaza-ban
Barta Zoltán összeállítása

Hát, ezt is megértük... Május 12-én egy fantasztikus hangulatú rendezvényen ünnepeltük a Star Wars-sorozat indulásának 30. évfordulóját. Ezen a napon ismét vendégül láttuk Zsigmond Tamarát és Moser Károlyt, valamint első ízben üdvözölhettük körünkben Kőszegi Ákost, akit a Star Wars-rajongók Mace Windu szinkronizálójaként ismerhetnek.

A rendezvény különlegessége volt, hogy Tamara és Károly jelmezbe öltözve várta a klubtagjainkat, és ezzel egy különleges élménnyel gazdagították a galaxisunkat.

Az alábbiakban egy képes összeállítást láthattok az eseményről. És itt hívjuk fel a figyelmet, hogy akinek az eseményről jól sikerült fénykép van a birtokában, és szívesen megosztaná rajongótársaival, küldje el bátran, feltesszük az oldalra.

Update! Ti küldtétek! Itt megtekinthetsz egy új képsorozatot a május 12-i rendezvényről, a rendezvény látogatóinak és az 501-es légió hazai tagjainak jóvoltából.

Csoportkép a meghívott vendégeinkkel. (Jobbról balra: Zsigmond Tamara, Kőszegi Ákos, Barta Orsolya, Barta Zoltán és Moser Károly)

 

Jelmezesek egy tévéstáb kereszttüzében:
 
 
 

Részletek az élőszereplős műsorrészből:
 
 
 

Anakin (Moser Károly) és Dooku gróf (Füle Zoltán) kártyapartija:
 

Beszélgetés Kőszegi Ákossal:

Egy kis meglepetéssel készültünk... Köszegi Ákosnak nem sokkal korábban adtuk át a különleges action-figurát:

Autogramosztás:
 
 
 

...és persze egy kis fényképezés a rajongókkal:
 

Amidala (Zsigmond Tamara) és Anakin (Moser Károly):