Star Wars 30
2007. május 12. szombat, 11.00Május 12-én, a Star Wars-sorozat indulásának 30. évfordulója alkalmából nagyszabású rendezvényt tartunk a Palace Duna Plaza-ban. A műsorról íme néhány előzetes információ:

- Az évfordulós rendezvény három részből áll, vagyis trilógia-szerűen mutatja be az elmúlt harminc év érdekes eseményeit.

- Ezen a napon vendégül látjuk Kőszegi Ákos Jászai Mari-díjas színművészt, akit a rajongók sok színházi- és szinkron szerepe mellett Mace Windu szinkronizálójaként ismerhettek meg a prequel-trilógiában.


- Az októberi rendezvényünkön nagy sikert aratott színészek, Zsigmond Tamara és Moser Károly elvállalták, hogy ismét szerepelnek a műsorban, de ezuttal már jelmezbe öltözve.
Öt év után előadunk egy rövid, élőszereplős kamara-darabot, melyben Zsigmond Tamara Amidala királynőt, Moser Károly pedig Anakin Skywalkert fogja alakítani!

 


- Kalandozás a messzi-messzi galaxisban címmel egy speciális dokumentumfilmmel is készülünk, melynek első részében a hetvenes-nyolcvanas évek eseményeit mutatjuk be.

- Feliratos változatban levetítésre kerül egy-egy dokumentumfilm a fénykard születéséről valamint az Episode III video-játék készítéséről.

- Szintén feliratos változatban levetítjük az 1980-as Star Wars-os Muppet Show-t

- Mindkét trilógia korából felvillantunk néhány érdekes Star Wars-ról szóló hazai újságcikket

- Lesz Star Wars-os quiz értékes nyereményekkel

- Május 12-én jelenik meg a Starfighter klubújság új száma.

- Erre az alkalomra tervezzük a Made in Hungary című különkiadás megjelenését is, mely a hetvenes-nyolcvanas évek sajtójába nyújt betekintést.

A további részletekről folymatosan tájékoztatjuk a www.starwarsklub.hu olvasóit!