10 évesek lettünk...
Jublieumi összejövetel a Palace Duna Plazaban

Október 14-én, szombaton délelőtt került sor a hazai Star Wars klubszerveződés beindulásának 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepség lebonyolítására. A szép számban megjelent rajongók ezen a napon három különleges vendéggel is találkozhattak. Zsigmond Tamarát és Moser Károlyt Amidala és Anakin szinkronizálójaként ismerheti a közönség, viszont személyesen nagyon ritkán lehet velük találkozni. Éppen emiatt gondoltunk rá, hogy a jubileumra mindenképpen együtt hívjuk meg, és a közönség reakciójából - vagyis az autogram kérők számából - ítélve jól döntöttünk. A beszélgetésünk során elmesélték, milyen élményeik voltak a Star Wars filmek szinkronizálákor, valamint azt is, hogy milyen úton kerültek kapcsolatba a szinkronmesterséggel. Ezután természetesen - a közönség legnagyobb örömére - ők sem úszták meg egy rögtönzött szinkronbemutató nélkül.

"Ez a legalkalmasabb hely egy jubileumi összejövetelre". Ez a gondolat már Novák Pétertől, a műsorunk harmadik vendégétől származik, aki éppen azért hívtunk meg, mert évekkel korábban rengeteg segítséget nyújtott a műsoraink lebonyolításában. Péterrel felelevenítettük gyermekkori élményeit, és azt a pillanatot is, amikor először találkozott a Star Wars világával. Ezután került sor a hét évvel ezelőtt rögzített "A fantom mecénás" című színpadi műsorunk levetítésére.

A klubrendezvény végén volt még egy fontos bejelentés. Seregi Raymondék közismert rohamosztagos csapata felvételt nyert a nemzetközi jelmezes társaságba, az 501-es légióba. Ennek révén ha minden jól megy 2007 januárjában az Egyesült Államokban részt vehetnek egy hivatalos, LucasFilm által szervezett parádén. Ezúton is gratulálunk nekik, és sok sikert kívánunk a szerepléshez!

Az alábbiakban egy képes összeállítást láthattok a rendezvényről.


Novák Péterrel beszélgetünk a hőskorról:


Zsigmond Tamara és Moser Károly:

 
 


Autogram osztás:

 
 
 


Csoportkép a rendezvény végén:

 


Az 501-es légió hazai legénysége: