Vendégünk volt Gruber Hugó
Klubnap - 2005. december 10.

Az EPISODE III DVD-premierjére meghívtuk az ismert színművészt, Gruber Hugót, akit a Star Wars rajongók Palpatine szenátor-kancellár-császár szinkronizálójaként ismernek leginkább. A találkozón rengeteg érdekes momentumra derült fény a prequel-trilogy szinkronmunkálatairól, és Gruber művész úr mindhárom filmről mesélt kulisszatitkokat. A legfontosabb információként elárulta: 2011-ig aláírt egy rendelkezésre állási szerződést, és ezt a közönség máris az esetleges folytatások-felújítások reményében értékelte.

Ezen a klubnapon egyébként a szokásoknak megfelelően nemcsak a műsorvezető, hanem a közönség is kérdezhetett, majd egy rögtönzött szinkronbemutató következett, méghozzá egy poénos szöveggel, amihez a video-bejátszást az Episode III soundtrack albumhoz készített clipes összeállítás egyik átvezetője szolgáltatta. A dologban az volt a különleges, hogy bár az előzetes megbeszélésen oda adtuk volna a szöveget, amit el kellett mondani, Gruber Hugó inkább azt kérte, hogy csak a rendezvényen ismertessük vele, így sokkal hitelesebb lesz a dolog.

A bemutató frenetikus sikert aratott, és vendégünk meghatottan köszönte meg a közönség lelkesedését. A műsor végén a rajongók természetesen megrohanták autogramért...