Kedves Star Wars Rajongók!
Rövid útmutató a navigáláshoz

Elöljáróban nem árt leszögezni: ez egy rajongói hobbi-oldal, mely nem törekszik a világ legdesignosabb oldala címre, nem tartalmaz szemkápráztató flash-animokat, és nem akar konkurálni a hírportálok naprakészségével. A cél sokkal inkább a gyors működés, a klubeseményekről való tájékoztatás és lehetőségek szerint a magyar rajongók információkkal való ellátása.

Kissé hosszúra nyúlt előkészületek után végre beindult tehát a Magyar Star Wars Klub Web-oldala. Ez önmagában még nem is lenne olyan nagy esemény, ha nem tudnánk, hogy kis hazánkban sajnos nem készül túl sok, a messzi-messzi galaxis történéseit feldolgozó informatív rajongói site. A starwarsklub.hu ezen próbál a maga módján segíteni azzal, hogy a klubos eseményeken túl igyekszik minél több érdekességet felvonultatni nemcsak a nemzetközi, hanem a hazai SW-élet felvillanásiból is, különös tekintettel a hetvenes-nyolcvanas évek hazai megjelenéseire, speciális magyar kiadványaira.

A rovatok közti eligazodás a lehető legegyszerűbben lett megoldva, hiszen valamennyi rovatból el lehet érni az összes többit. A fejléc alatt a klubos, oldalt pedig a magazinos rovatok kaptak helyet. Minden rovatnak van archívuma, melyből a későbbiek folyamán bármikor előbányászhatóak a korábbi cikkek. A rovatok frissítése két-három naponta történik, méghozzá vetésforgó-szerűen, vagyis érdemes napi rendszerességgel meglátogatni az oldalt, ugyanis mindig lesz rajta valamilyen újdonság. Ezekről a mostantól sűrűbbé váló hírlevelekben tájékoztatunk, melyre a legegyszerűbben e-mailben lehet feliratkozni.

A kapcsolattartást a fejlécben található "e-mail" címünk segíti, a csereberével, tartalommal és a működéssel kapcsolatban ide bármikor lehet üzenetet küldeni, és persze feliratkozni a hírlevelünkre. A cserebere rovatba mindenféle regisztrálás nélkül, ingyenesen lehet az SW-galaxissal kapcsolatos apróhirdetést feladni. (Fórum indítását pillanatnyilag nem tervezzük, de a későbbiek folyamán ez még változhat.)

Természetesen várjuk az észrevételeket, hozzászólásokat, és persze várunk minden Star Wars iránt érdeklődő rajongót a következő klubnapunkon.

Az Erő legyen veletek!

Barta Zoltán
Magyar Star Wars Klub